BELANGRIJKE COVID INFO

HET IS BESLIST: HET FIERLJEPPENWEEKEND VAN 2021 GAAT DOOR!
We starten het weekend op vrijdag 13 augustus met het Boerenbal dat zal doorgaan zoals we het gewend zijn: met alles erop en eraan! We verwelkomen opnieuw de coverband “FeSteyn”, die aangevuld wordt met zangeres “Xandee”. 
Op zaterdag 14 augustus volgt de Jeppersparty, waarbij de volgende DJ’s voor de nodige sfeer zullen zorgen: DJ Boonen, DJ Team Ongeremd en De Brasbère!

Op deze twee dagen hanteren we de volgende regels:  we zullen elke bezoeker bij aankomst controleren op hun Covid Safe Ticket.  Wat houdt dit in? Een Covid Safe Ticket, of afgekort CST, geeft ons de garantie dat iedere bezoeker negatief getest is of reeds voldoende bestand is tegen het virus, waardoor het mogelijk is een veilige fuif te organiseren.

Wij zullen aan de ingang uw CST controleren via de app “CovidSafeBE” (België), “CoronaCheck” (Nederland), of een afgedrukt bewijscertificaat. Tevens dient u uw identiteitskaart of ander geldig legitimatiebewijs voor te leggen (studentenkaart, rijbewijs,...).  

Minstens één van de volgende zaken is nodig voor dit CST:

  • Je bezit een vaccinatiecertificaat waarmee je bewijst dat je al minstens 2 weken volledig gevaccineerd bent tegen COVID-19.
  • Je bezit een negatief PCR-testcertificaat (geldigheid: dag van afname + 2 dagen).
  • Je bezit een negatief antigeen(snel)test certificaat (geldigheid: dag van afname + 1 dag).
  • Je bezit een herstelcertificaat  (maximaal 6 maanden oud) die aantoont dat je hersteld bent van COVID-19.
  • Een negatieve antigeentest die ter plaatse afgenomen kan worden door erkend medisch personeel. Hierover volgt de komende dagen nog verdere info op onze Facebookpagina!

Uiteraard spreekt het voor zich dat u symptoomvrij bent bij aankomst.
Op zondag is het Belgisch Kampioenschap Fierljeppen, met de nodige animatie voor jong en oud. Op deze dag zijn we verplicht de Horeca-regels te volgen. Dit wil zeggen dat iedereen een mondmasker draagt als hij rondloopt en dit enkel mag afzetten als hij aan een tafel zit en dit in bubbels van maximaal 8 personen.
Vrijdag en zaterdag starten we om 18.30u en zondag om 10.00u. Dit alles gaat zoals altijd door op het CSM-terrein aan de Middenweg in Hamont.

Voor verdere informatie kan u terecht op onze Facebookpagina.

Extra maatregelen op zondag tijdens BK Fierljeppen:

Uiteraard doen wij er alles aan om een veilige en COVID-vrije dag te organiseren. Daarom houden wij ons aan de horecaregels. Dat wilt zeggen :
• Je zit aan een tafel met max 8 personen.
• Je draagt je mondmasker bij verplaatsing naar de WC, de bar, ...
• Je ontsmet je handen bij aankomst.

Wij kijken er alvast naar uit! Tot dan